Ma?inile de temperat ciocolat? Choco Temper 24 kg poate fi livrata cu o masa vibranta cu viteza reglabila respectiv intr-un kit de glazurare (acoperire cu ciocolata ) , potrivit pentru produse de patiserie ?i praline, împ?r?it în 3 sec?iuni.
În prima zon?, zona de înc?rcare, utilizatorul poate introduce produsul cu precizie, deoarece este foarte u?or.
În zona central?, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolat? ?i procesul este realizat cu precizie datorit? vibra?iei mesei din plas? de sârm? care asigura o glazura uniform? ?i suflanta de aer, reglabil în în?l?ime atât viteza fluxului. Choco Temper permite reglarea temperaturii fluxului de aer, în scopul de a dizolva orice ciocolat? prezenta pe banda înainte de a începe opera?iunile de acoperire .
Cea de a treia zon? este zona de ie?ire unde produsele sunt asezate cu precizie pe un covor de hartie , totul realizandu-se in mod automat.
Specificatii Choco Tmper 24 :