Caracteristici tehnice :
Această mașină profesională permite împărțirea și rotunjirea painelor de aluat pentru a face pizza. Acest instrument cu dimensiunile sale compacte este ideal și pentru întreprinderi artizanale și pizzerii. Este posibil să introduceți până la 30 kg amestec de aluat nerelevat, prin urmare este posibil să selectați conul și clopotul cel mai potrivit pentru greutatea dorită: în acest fel, se obțin porțiuni corecte împărțite și rotunjite, gata pentru dospit. Productivitatea pe oră poate supraveghea până la 700 de bile mici! Divizoarele și rotunjitoarele sunt echipamente inovatoare concepute pentru o aluare excelentă. Sunt fabricate în Italia, concepute pentru o utilizare ușoară și intuitivă, practic diferite datorită solidității constructive și fiabilității lor.
Productivity per hour (n.) | 700 (250 gr-r)/h | 350 (500 gr-r)/h | 200 (900 gr-r)/h |
Dough portion (gr) | 50 - 300 |
Power supply (volt) | 400 |
Power (Kw - Hp) | 1,30 | 1,70 |
Equipment dimensions (cm W x D X H) | 66 x 88 x 155 |
Packing dimensions (cm W x D x H) | 96 x 60 x 68 | 47 x 71 x 99 | 81 x 101 x 18 |
Net weight (Kg) | 151 |
Gross weight (Kg) | 89 | 55 | 30 |